DUBLU CONCURS: Bucatarul Lunii si Reteta Lunii noiembrie!

DUBLU CONCURS: Bucatarul Lunii si Reteta Lunii noiembrie!

Intre 4 si 18 noiembrie te invitam la un dublu concurs marca Reteteculinare!

1. Fii BUCATARUL LUNII NOIEMBRIE!

Inscrie o reteta cu specific romanesc care sa fie ilustrata cu minim 3 fotografii si poti castiga un minunat Set vase de gatit Vitesse cu 9 piese.

Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".

Atentie, pentru a participa, reteta trebuie inscrisa si in site, nu doar in forum! Adaugarea in site se face prin butonul rosu "Adauga reteta" din contul de utilizator.

O reteta poate participa la o singura categorie din concurs. 

Dar asta nu e totul! Iata cel de-al doilea concurs lunar:

2. Propune RETETA LUNII NOIEMBRIE si castiga un Hand Blender Breville.

Propune o reteta cu orice tema doresti si impresioneaza-i pe toti, atat pe cei care iti vizioneaza reteta participanta si iti acorda Like-uri si Share-uri, cat si pe noi, redactia RC.

Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, calculat prin numarul like-urilor si share-urilor (care vor avea o pondere de 50% din punctaj) si jurizare (care va desemna restul de 50% din punctaj).

Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei si calitatea prezentarii prin text si imagini.

Atentie! Pentru a participa, reteta trebuie inscrisa si in site, nu doar in forum! Adaugarea in site se face prin butonul rosu "Adauga reteta" din contul de utilizator.

O reteta poate participa la o singura categorie din concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Castigatorii dublului concurs, "Bucatarul Lunii" si "Reteta Lunii" vor fi anuntati pe 20 noiembrie.

Mult succes!

Cu drag,

Echipa RC

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia