Drobul este unul dintre preparatele care se afla la loc de cinste pe masa de Pasti a fiecarui roman.
Este un preparat foarte apreciat si unul dintre felurile de mancare care se prepara in fiecare primavara din carnea de miel, simbol al sarbatorilor Pacale.
Insa, chiar daca ingredientele principale sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), exista alternative si pentru cei care nu tolereaza gustul carnii de miel .
Mai jos am facut o lista cu 10 dintre cele mai bune retete de drob. Voi alegeti care va place cel mai mult:
7. Drob de miel in foi de clatite
Sursa foto: mancare.ro
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii