Curatam vinetele, le taiem cubulete si le punem la fiert in apa cu sare, pentru 20min. Le scurgem apoi bine, intr-o strecuratoare.
Intr-o tigaie, calim ceapa si ardeiul 3-4min. Dam deoparte, si lasam sa se raceasca putin.
Batem spuma ouale cu putina sare.Oprim putin din ele pentru uns drobul pe deasupra.
Intr-un vas punem vinetele (scurse bine), ceapa si ardeii caliti, verdeata taiata marunt, pesmetul, faina amestecata cu praful de copt, ouale, sare piper. Omogenizam bine.
Intr-o forma de cozonac(sau alt vas care merge la cuptor), punem hartie de copt si turnam compozitia de drob.
Ungem cu oul oprit, si dam la cuptor 45min. la foc potrivit.
Se lasa sa se raceasca bine, si apoi se portioneaza dupa dorinta.
Este un aperitiv cu un gust foarte bun, care va incanta pe oricine !!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii