V-am povestit despre obiceiurile romanesti de Ignat si de Craciun.
Acum a venit timpul sa va spunem si ce preparate traditionale puteti pune pe masa de Craciun.
Sunt doar cateva sugestii care ni s-au parut noua mai potrivite si gustoase.
Sarbatori fericite si tihnite!
1. Sarmale cu dulceata de vin rosu si mamaliga
3. Oua umplute cu ton si mascarpone
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii