Ce au mancat vedetele la cina de gala a Globurilor de Aur

Ce au mancat vedetele la cina de gala a Globurilor de Aur

Pe 10 ianuarie au fost decernate Globurile de Aur, iar cele mai in voga vedete ale momentului au fost prezente la Beverly Hilton International Ballroom. 

Bineinteles, inainte de inceperea evenimentului transmis live, a avut loc o cina festiva, la care au fost servite mai multe mancaruri alese. 

Pentru cei curiosi sa afle ce au avut pe masa vedetele (mai jos aveti o imagine cu felul in care au fost aranjate mesele la Globurile de Aur), avem intreaga lista de preparate.

La felul principal a fost servit file de carne de vita in crusta Marinara si usturoi negru. Acesta a venit alaturi de pastrav curcubeu cu garnitura de dovleac ras, capere prajite si piure de cartofi dulci.

De asemenea, alaturi de toate acestea a venit si o salata California Market, din varza chinezeasca, ridiche alba, radacina de lotus calita in ulei de susan, rosii cherry, vanata japoneza si dressing de ghimbir cu mustar.

Desertul a fost pregatit de chef-ul patiser Thomas Henzi. Acesta a preparat un caramelito de ciocolata - un mousse de ciocolata, turnat peste un blat de tort fara faina cu rom Marnier; o crema mousseline de lamaie in forma de sfera aurie cu fistic in centru; dar si un tort cu migdale.

Bautura oficiala a Globurilor de Aur a fost cocktailul Moët Ruby Red, preparat de Karen Grill din sampanie Moet Chandon, zmeura, tarhon, lamaie si votca. 

Pentru realizarea acestor preparate a lucrat o echipa formata din peste 200 de bucatari. 

Sursa articol: losangeles.cbslocal.comabcnews.go.com
Sursa foto: cbsnews.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Salam de biscuiţi reţetă
5
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Parteneri
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati
Bucataras.RO

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Dacă tot ne-au rămas ouă fierte, după sărbători, aceasta este una dintre rețete în care le-am inclus.

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin