Ce au mancat vedetele la cina de gala a Globurilor de Aur

Ce au mancat vedetele la cina de gala a Globurilor de Aur

Pe 10 ianuarie au fost decernate Globurile de Aur, iar cele mai in voga vedete ale momentului au fost prezente la Beverly Hilton International Ballroom. 

Bineinteles, inainte de inceperea evenimentului transmis live, a avut loc o cina festiva, la care au fost servite mai multe mancaruri alese. 

Pentru cei curiosi sa afle ce au avut pe masa vedetele (mai jos aveti o imagine cu felul in care au fost aranjate mesele la Globurile de Aur), avem intreaga lista de preparate.

La felul principal a fost servit file de carne de vita in crusta Marinara si usturoi negru. Acesta a venit alaturi de pastrav curcubeu cu garnitura de dovleac ras, capere prajite si piure de cartofi dulci.

De asemenea, alaturi de toate acestea a venit si o salata California Market, din varza chinezeasca, ridiche alba, radacina de lotus calita in ulei de susan, rosii cherry, vanata japoneza si dressing de ghimbir cu mustar.

Desertul a fost pregatit de chef-ul patiser Thomas Henzi. Acesta a preparat un caramelito de ciocolata - un mousse de ciocolata, turnat peste un blat de tort fara faina cu rom Marnier; o crema mousseline de lamaie in forma de sfera aurie cu fistic in centru; dar si un tort cu migdale.

Bautura oficiala a Globurilor de Aur a fost cocktailul Moët Ruby Red, preparat de Karen Grill din sampanie Moet Chandon, zmeura, tarhon, lamaie si votca. 

Pentru realizarea acestor preparate a lucrat o echipa formata din peste 200 de bucatari. 

Sursa articol: losangeles.cbslocal.comabcnews.go.com
Sursa foto: cbsnews.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa