Pe 10 ianuarie au fost decernate Globurile de Aur, iar cele mai in voga vedete ale momentului au fost prezente la Beverly Hilton International Ballroom.
Bineinteles, inainte de inceperea evenimentului transmis live, a avut loc o cina festiva, la care au fost servite mai multe mancaruri alese.
Pentru cei curiosi sa afle ce au avut pe masa vedetele (mai jos aveti o imagine cu felul in care au fost aranjate mesele la Globurile de Aur), avem intreaga lista de preparate.
La felul principal a fost servit file de carne de vita in crusta Marinara si usturoi negru. Acesta a venit alaturi de pastrav curcubeu cu garnitura de dovleac ras, capere prajite si piure de cartofi dulci.
De asemenea, alaturi de toate acestea a venit si o salata California Market, din varza chinezeasca, ridiche alba, radacina de lotus calita in ulei de susan, rosii cherry, vanata japoneza si dressing de ghimbir cu mustar.
Desertul a fost pregatit de chef-ul patiser Thomas Henzi. Acesta a preparat un caramelito de ciocolata - un mousse de ciocolata, turnat peste un blat de tort fara faina cu rom Marnier; o crema mousseline de lamaie in forma de sfera aurie cu fistic in centru; dar si un tort cu migdale.
Bautura oficiala a Globurilor de Aur a fost cocktailul Moët Ruby Red, preparat de Karen Grill din sampanie Moet Chandon, zmeura, tarhon, lamaie si votca.
Pentru realizarea acestor preparate a lucrat o echipa formata din peste 200 de bucatari.
Sursa articol: losangeles.cbslocal.com, abcnews.go.com
Sursa foto: cbsnews.com
Aceasta reteta am primit-o acum cativa ani de la o persoana draga mie.Pe germana se numeste Lachs Spinatlasagne,si poate va...
Tagliatelle cu somon si spanacDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii