Consorțiul Gorgonzola DOP a încheiat prima jumătate a anului 2024 participând la Summer Fancy Food din New York. Summer Fancy Food, un târg comercial prestigios din SUA, a fost programat pentru perioada 23-25 iunie la Jacob K. Javits Convention Center. Acest eveniment, organizat de Specialty Food Association (SFA), a reprezintat apogeul industriei alimentare din America de Nord. Anual, acesta atrage cumpărători, producători și distribuitori din Statele Unite și din întreaga lume, care se adună în inima Manhattanului pentru un eveniment de trei zile dedicat descoperirii celor mai rafinate alimente de specialitate.
Importanța Participării
Participarea Consorțiului la Summer Fancy Food nu este doar despre introducerea proprietăților și caracteristicilor Gorgonzola DOP pe piața nord-americană. Este o călătorie culturală, o celebrare a artei milenare italienești de lactate. La standul Consorțiului (Standul 2523) s-au organizat degustări de produse, nu doar pentru a promova o excelență italiană, ci și pentru a împărtăși istoria bogată și semnificația culturală a Gorgonzola DOP.
sursa https://en.gorgonzola.com/news/gorgonzola-pdo-in-new-york-2/
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPentru ca Bucataras m-a rasplatit cu un panini maker, m-am gandit sa fac clatitele la acest aparat. Am pregatit un aluat mai...
Clatite cu umplutura de branza, nuca de cocos si limeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii