Regulament CONCURS CULINAR - Crocktober si retetele lui savuroase

Regulament CONCURS CULINAR - Crocktober si retetele lui savuroase

Regulamentul concursului „Crocktober si retetele lui savuroase"

organizat de SC SKIN MEDIA SRL in perioada 05.10.2021 – 05.11.2021

Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului "Crocktober si retetele lui savuroase”, denumit in continuare "Concursul". Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul concursului Reteteculinare.ro - Crocktober si retetele lui savuroase" este SC SKIN MEDIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Str.Mendeleev nr. 5 denumit in continuare Organizatorul.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

2.1. Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 05.10.2021 – 05.11.2021 pe www.reteteculinare.ro.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica care a implinit varsta de 16 ani la data inceperii Concursului.

3.2. Angajatii SC SKIN MEDIA SRL si ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al doilea inclusiv, nu pot participa la concurs.

3.3. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

4.1. Concursul se desfasoara intr-o singura etapa.

4.2. Participantul trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului

4.3. Participantul trebuie sa incarce in siteul www.reteteculinare.ro, in perioada 05.10.2021 - 31.10.2021, ora 23.30 minim doua sau mai multe retete realizate cu ajutorul unui aparat de gatit Crock-Pot si sa le posteze in propriul cont de utilizator de pe site-ul www.reteteculinare.ro

4.4. Un utilizator reteteculinare.ro poate inscrie in concurs oricate retete doreste realizate cu ajutorul unui aparat Crock-Pot, cu conditia sa fie minim doua.

4.6. Pot participa la concurs toate retetele realizate cu ajutorul unui aparat Crock-Pot, indiferent de model, inscrise de un utilizator reteteculinare.ro in propriul cont intre 05.10.2021 si pana pe 31.10.2021, ora 23.30.

4.7. Retetele inscrise in concurs trebuie sa fie facute de participanti, sa aiba drepturi de utilizare pentru acele imagini, altfel acestea vor fi descalificate. De asemenea, imaginile care contin elemente vulgare, instigari la violenta, rasism si ura vor fi descalificate.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.1. Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org. Prima reteta clasata va fi desemnata castigatoarea acestui concurs.

5.3. Desemnarea castigatorului se va realiza pe data de 05.11.2021.

ART. 6. PREMII

6.1. Premiul va fi acordat utilizatorului care va fi clasat pe prima pozitie in urma extragerii. 

6.2. Premiul consta in SLOW COOKER 5.7L DIGITAL CROCKPOT.

ART. 7. DREPTURI DE AUTOR

7.1. Participantul declara in mod expres ca, prin participarea la Concurs, cedeaza drepturile de autor asupra retetei si a imaginilor cu care este ilustrata si ca accepta posibilitatea folosirii acesteia in campanii promotionale organizate in viitor de catre Organizator, fara nicio obligatie financiara din partea Organizatorului.

ART. 8. ACORDAREA PREMIILOR

8.1. Castigatorul va fi anuntat in maximum 14 zile de la terminarea Concursului, urmand a primi Premiul in maxim 60 de zile din momentul anuntarii castigatorului. Castigatorul premiului va fi anuntat printr-un update la articolul de concurs, cat si prin email cat mai curand posibil, cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.

Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorilor.

8.2. In cazul in care un castigator nu poate fi premiat din motive independente de organizator (datele furnizate sunt incomplete/gresite), Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene.

8.3. Premiul va fi expediata doar catre adrese de pe teritoriul Romaniei.

8.4. Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe site si in cadrul concursului.

8.5. Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari. Fotografia premiului este cu titlu de prezentare. Produsul castigat pot diferi ca model sau culoare de produsul afisat in imagini.

8.6. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premiu obtinut de catre castigator, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

9.1. Organizatorul este inregistrat in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 26931 si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.

9.2. Prin inscrierea in concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) optional numele si prenumele dvs., (b) adresa de email valida, (c) data nasterii. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul www.reteteculinare.ro

9.3. Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate, nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc.) va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

Art. 10. INCETAREA SERVICIULUI

10.1. Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la:

(a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,

(b) solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii,

(c) solicitarea dvs. expresa,

(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,

(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.

Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca

10.2. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.

Art. 11. INFORMATIA FURNIZATA

11.1. In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorii sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document si politica privind datele personale pentru detalii despre informatia colectata pe www.reteteculinare.ro).

11.2. Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzatoar de nicio greseala sau omisiune din aceste informatii.

11.3. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe site-ul www.reteteculinare.ro. Totodata, Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.

11.4. Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau sa copieze pagina de concurs de pe siteul www.reteteculinare.ro si continutul pe care aceasta il cuprinde. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

ART. 12 COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

12.1. In cadrul concursului online, Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorilor).

12.2. Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs sau contul dvs. din cadrul websiteului www.reteteculinare.ro pentru a asigura buna derulare a concursului.

12.3. Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati prin websiteul www.reteteculinare.ro (exemplu: anuntarea castigatorilor). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produsele, ofertele si promotiile website-ului.

12.4. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului.

ART. 13. TAXE SI COSTURI

13.1. Inscrierea in concurs, crearea contului dvs., precum si inscrierea imaginii si a textului cu care participati la concurs sunt gratuite.

13.2. Toate premiile se supun taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.

ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE

14.1. Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru niciun fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:

a) utilizarii site-ului www.reteteculinare.ro de catre dvs.;

b) accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin acest website

ART. 15. LEGEA APLICABILA

15.1. Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
Pui cu dovlecei en papillote

Pui cu dovlecei en papillote

Pui cu dovlecei en papillote
Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Cele mai apreciate rețete
Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
1
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii pentru iarnă

Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna
3
Conserve, muraturi

Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna

Tocana de legume cu morcov si orez este o conserva minunata pentru iarna, care nu lipseste niciodata din camara mea.

Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna
Conserva de Fasole Verde
4
Conserve, muraturi

Conserva de Fasole Verde

Conserva de Fasole Verde
Prajitura turnata cu branza de vaci
5
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Parteneri
Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda
Bucataras.RO

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

''Provocarea GastroArt'' chiar m-a provocat. Provocarea continua cu ardei umpluți a la 1913. Chiar m-am mobilizat, am...

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda
Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Gustos.RO

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia