Cel mai bun desert raw pentru Dragobete, pregatit de Ligia Pop la Oster Versa

(0)

2016-02-23 00:00:00

Luna februarie este cunoscuta drept Luna Indragostitilor.

Sfantul Valentin a trecut, dar urmeaza Dragobetele, pentru care Ligia Pop a pregatit un desert perfect: cheesecake cu lamaie, preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa.

"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vă va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"

Ingrediente:

Cheesecake
apa filtrata - 200 ml
lamaie bio - 100 g buc.
indulcitor natural raw - 2 linguri
vanilie pudra - 10 g
psyllium 3-4 linguri
caju raw 250 g

Glazura
merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere 200 g
apa filtrata 200 ml
caju - 50 g
psyllium 1 lingurita

Mod de preparare:

toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa

se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju

compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min 1 ora

pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana

dupa 30 min 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.

Comentarii