2016-02-23 00:00:00
Luna februarie este cunoscuta drept Luna Indragostitilor.
Sfantul Valentin a trecut, dar urmeaza Dragobetele, pentru care Ligia Pop a pregatit un desert perfect: cheesecake cu lamaie, preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa.
"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vă va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"
Ingrediente:
Cheesecake
• apa filtrata - 200 ml
• lamaie bio - 100 g buc.
• indulcitor natural raw - 2 linguri
• vanilie pudra - 10 g
• psyllium – 3-4 linguri
• caju raw – 250 g
Glazura
• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g
• apa filtrata – 200 ml
• caju - 50 g
• psyllium – 1 lingurita
Mod de preparare:
• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa
• se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju
• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora
• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana
• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.