De obicei, pentru masa de Revelion se pregatesc mai multe prajituri, deoarece noaptea e lunga, iar aceste preparate merg de minune cu sampania.
Oricum, fie ca alegi sa faci cateva fursecuri, cateva prajituri cu crema sau un tort delicios, invitatii tai vor fi la fel de incantati, suntem siguri.
Insa, pentru a-ti face munca mai usoara in alegerea din multitudinea de retete existente, am realizat noi o lista cu unele dintre cele mai potrivite 10 retete de prajituri pentru noaptea de Revelion:
2. Tort cu mousse de capsuni si ciocolata
3. Prajitura cremoasa cu ness si mac
4. Prajitura cu foi de bulion si crema de gris
6. Rulada cu foi de napolitana
8. Briose Chocolate-cheese Supreme
9. Trufe de ciocolata cu portocale
10. Cozonac din fasii rasucite, umplute cu ciocolata
Sursa foto: randombookishramblings.blogspot.ro
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii