Se curata usturoiul si se marunteste fin.
Intr-un castron se adauga galbenusul de ou, usturoiul.
Se pune piperul, vegeta, boiaua de ardei, sarea si se amesteca.
Se adauga jumatate din cantitatea de ulei, se mai amesteca putin si apoi se pune sana si otet.
Se adauga uleiul ramas amestecand in continuu si incercand sa se mentina ritmul de amestecare pentru a nu se taia.
Sosul rezultat trebuie sa fie omogen.
Sosul se poate servi pe felii de paine prajita alaturi de rosii cu patrunjel si rozmarin sau impreuna cu ciuperci la gratar si paste fainoase fierte.
Cartofii prajiti pot fi serviti alaturi sau amestecati cu acest sos si la fel si legumele fierte sau coapte pe gratar (ciuperci, ardei, conopida, brocoli, fasole verde sau boabe, porumb).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.