Amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper;
Taie foile de varza pe jumatate si incepe sa impaturesti compozitia inauntru;
Strange-le bine la capete;
La baza Crock Pot-ului 5,7 L Digital adauga o parte din varza tocata, 1 crenguta de cimbru proaspat, 2 foi de dafin, jumatate din cantitatea de cuburi de costita afumata si piper;
Pune apoi 3-4 linguri de bulion si intinde bine;
Adauga sarmalele peste;
Repeta procesul, iar peste ultimul strat de sarmale adauga varza tocata, bulion si apa clocotita (atata cat este nevoie pentru a atinge ¾ din volumul vasului de ceramica;
Seteaza timpul de 4 ore si 30 min si modul de gatire “high”;
Tine cont de faptul ca sarmelele se gatesc in functie de dimensiune sau de tipul de varza folosit, mai repede sau mai incet;
Odata gatite, serveste cu mamaliguta si smantana;
Pofta buna !
Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval este foarte gustoasa si spornica. Ca si ingrediente principale, avem nevoie...
Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascavalSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri