Spalam ceapa si leurda si le tocam.
In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.
Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos.
Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore.
La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta.
La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A "tors" cuminte tot timpul de gatire!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.