Untul adus la temperatura camerei se amestecă cu făina de migdale, făina de cocos și eritriolul, se frământă până ce se obține un aluat omogen. Acesta se pune la rece, eventual congelator pentru minim 20 minute.
Între timp, fructele curățate și spălate se pun într-un vas cu fundul gros și cele 3 linguri de Eritritol, adică îndulcitor, și se dau la fiert cca. 10 minute la foc mic, până ce se înmoaie fructele și se încorporează zahărul și se lasă la răcit, în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, tapetat cu foaie de pergament.
După cele 20 de minute cât s-a răcit aluatul, se scoate din congelator/frigider și pur și simplu se răzuiește deasupra amestecului de fructe din vasul CrockPot-ului, se presară scorțișoara și se dă la copt, pe modul HIGH ( cca. 100 grade Celsius!) pentru 120 minute. Atenție din când în când se ridică, capacul și se șterge cu un șervet de bucătărie.
După cele 120 de minute, prăjitura se scoate din vas, se lasă la răcit și se servește ca atare sau cu înghețată, sos de vanilie după preferința fiecăruia! 😉
Spor și poftă bună!
Pasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar totodata...
Desert pasca fara aluatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj