Amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul si potriveste de sare si piper;
Modeleaza chiftele potrivite cu aceasta compozitie;
Incinge uleiul in vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si prajeste chiftelele pana devin usor aurii;
Toaca usturoiul si adauga-l si pe-aceasta in vas – caleste-l putin;
Pune sucul de rosii si zaharul peste, amesteca bine si ia de pe foc;
Introdu vasul in Crock Pot, seteaza timpul de 2 ore si 30 min si modul de gatire “high” - chiftelutele se vor gati mai repede sau mai incet in functie de dimensiunea lor;
Dupa ce chiftelutele au fiert, iar programul de gatit s-a terminat, luati-le din Crock Pot si puneti-le inapoi pe foc pentru cateva minute, pentru a inchega sosul;
Potriviti de sare si piper si serviti cu coriandru proaspat tocat pe deasupra;
Pofta buna !