Pieptii de pui sau snitelele se feliaza si se pun deoparte. Salata verde se spala bine, se curata, se taie daca este cazul si se aseaza in vas. Deasupra se pun rosile, ceapa verde (sau ceapa rosie julien) , castraveti, ridichi, daca aveti si masline ar fi ideal, plus ardeiul, daca folositi, toate feliate.
Se pune intr-un vas smantana, kefirul, sare, piper si usturoi uscat si macinat fin, uleiul si sucul de lamaie (mustar si usturoiul tocat fin de tot, daca folositi) si se amesteca sa obtinem un dressing lichid. Se toarna peste salata pregatita se amesteca bine si se da la frigider.
La servire se asambleaza farfuria cu un pat de salata si felii de piept de pui deasupra dupa care se presara semintele de rodie. Dressingul de smantana este destul de greu/gras si pentru cei care vor o salata mai sanatoasa recomand dressing de iaurt sau un vinegatette
Se apropie ora pranzului si m-am gandit sa va aduc o reteta simpla si gustoasa . Mararul este din plin in aceasta perioada si...
Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de mararO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura