Salata Norvegiana cu Cartofi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua, fierte tari
  • -3-4 castraveciori murati
  • -4 cartofi, fierti in coaja
  • -150 g maioneza, pregatita in casa
  • -1 lingurita mustar ( pregatit in casa)
  • -50 g smantana
  • -2 varfuri de cutit praf curry
  • -30 g capere
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Treceti sub jet de apa rece caperele si lasati la scurs.
Taiati castraveciorii cubulete marunte si puneti-i la scurs.
Taiati cubulete ouale si cartofii, curatati de coaja.
Separat, amestecati maioneza, smantana si pudra curry.
Omogenizati sosul cu ouale, cartofii, castraveciorii si caperele.
Potriviti de sare si piper, dupa gust.

Serviti, cel mai bine, pe felii de paine de secara.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de cirese

Suntem in sezonul in care ne umplem camara cu bunatati, ca de, iarna e lunga si este bine sa avem de toate. Zilele acestea am...

Dulceata de cirese
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj