Salata Norvegiana cu Cartofi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua, fierte tari
  • -3-4 castraveciori murati
  • -4 cartofi, fierti in coaja
  • -150 g maioneza, pregatita in casa
  • -1 lingurita mustar ( pregatit in casa)
  • -50 g smantana
  • -2 varfuri de cutit praf curry
  • -30 g capere
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Treceti sub jet de apa rece caperele si lasati la scurs.
Taiati castraveciorii cubulete marunte si puneti-i la scurs.
Taiati cubulete ouale si cartofii, curatati de coaja.
Separat, amestecati maioneza, smantana si pudra curry.
Omogenizati sosul cu ouale, cartofii, castraveciorii si caperele.
Potriviti de sare si piper, dupa gust.

Serviti, cel mai bine, pe felii de paine de secara.

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci