Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj (în apă ușor sărată, clocotită și timp de 6-8 minute, după care le scurgem lichid și le clătim cu apă rece).
cât timp fierb pastele, spălăm legumele și verdeața. Le curățăm și le tocăm după preferință.
De asemenea, curățăm măslinele de sâmburi și le tăiem în jumătăți.
tăiem telemeaua în cubulețe potrivite.
Amestecăm toate ingredientele, adăugăm sare (în funcție de gustul măslinelor și a celui de telemea), oțet și mărarul tocat mărunt.
Servim!
În funcție de gust și pretenții puteți adăuga busuioc proaspăt, oregano uscat, coriandru, pătrunjel proaspăt etc.
* Adăugați sare în funcție de gustul celorlalte ingredinte (măsline, telemea, paste).
*Puteți face dressingul separat și îl adăugăți la final.
*Puteți opta pentru orice tip de paste tortellini.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.