Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj (în apă ușor sărată, clocotită și timp de 6-8 minute, după care le scurgem lichid și le clătim cu apă rece).
cât timp fierb pastele, spălăm legumele și verdeața. Le curățăm și le tocăm după preferință.
De asemenea, curățăm măslinele de sâmburi și le tăiem în jumătăți.
tăiem telemeaua în cubulețe potrivite.
Amestecăm toate ingredientele, adăugăm sare (în funcție de gustul măslinelor și a celui de telemea), oțet și mărarul tocat mărunt.
Servim!
În funcție de gust și pretenții puteți adăuga busuioc proaspăt, oregano uscat, coriandru, pătrunjel proaspăt etc.
* Adăugați sare în funcție de gustul celorlalte ingredinte (măsline, telemea, paste).
*Puteți face dressingul separat și îl adăugăți la final.
*Puteți opta pentru orice tip de paste tortellini.
"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti