Salata de Vitel

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g pulpa de vitel bine fiarta
  • 3 castraveti mai mici
  • 2 cepe rosii
  • 30 ml sos de soia
  • 50 g porumb din conserva
  • o ceasca ulei
  • putina zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Castravetii se taie pe lungime in fasii subtiri si se aseaza intr-un castron. Peste acestia se aseaza carnea fiarta taiata fasii.

Ceapa se taie rondele, se desface in inele, dupa care se pune peste carne si castraveti.

Se face un sos simplu dintr-o ceasca cu apa rece, zeama de lamaie, ulei, sare si sos de soia, care se toarna peste salata.

La final, se adauga porumbul si se amesteca usor.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...