Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora. Apoi se decojesc si se spala, ardeii curatandu-se si de seminte.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Se pun toate in robotul de bucatarie, adaugand doua linguri de maioneza, si se da drumul la robot la viteza cea mai mare pana cand totul devine cremos ca o pasta. Se potriveste salata de sare la final.
Se poate servi simpla, pe paine, sau la aperitive.
Sau un fel de tortilla spaniola, doar ca are ceva ingrediente in plus si este facuta la cuptor. O puteti servi in orice...
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura