Salata de Pui cu Nuca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata verde
  • 3 fire de ceapa verde
  • un piept de pui fiert sau prajit
  • 2 oua fierte tari
  • 2-3 rosii
  • o legatura de ridichi
  • 200 g telina
  • un mar
  • 100 g cascaval feliat
  • o lamaie
  • 10 mieji de nuca
  • 2 linguri ulei
  • o legatura de marar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Salata se spala si se taie fideluta, se adauga ceapa verde taiata marunt, precum si mararul tocat fin, amestecandu-se bine.
Se stropesc cu zeama de lamaie, dupa gust, se pune uleiul, piper, sare si se toarna putina apa peste.

Deasupra se aseaza rondele fine de rosii si de ou, se presara miezul de nuca maruntit, pieptul de pui taiat cubulete, telina data pe razatoare, precum si marul trecut prin razatoare sau taiat in feliute.

Se stropeste din nou cu zeama de lamaie si se acopera totul cu feliute de cascaval.
Salata se garniseste cu miez de nuca, cu rondele de ridichi si de rosii.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...