Salata de Paste cu Sunca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -paste
  • -sunca
  • -ceapa
  • -ardei
  • -rosii
  • -castraveti
  • -iaurt
  • -maioneza
  • -sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se dau prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Sunca se taie cubulete, ceapa solzisori, ardeiul fasiute f subtiri, castravetele felii subtiri si rosiile cubulete. Pastele se taie mai marunt(eu am pus din aleea spirala)se ameste ca restul, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu iaurtul si maioneza(eu am pus iaurt mai mult si maioneaza doar putina cat sa dea gust). Se lasa la rece minim 2 ore.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...