Salata de Ou cu Rosii si Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • patrunjel
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • putin suc de lamaie
  • 4 maslie
  • 1 rosie micuta
  • sare si piper
  • 2 linguri de cream cheese (branza) peste de care doriti
  • 1 felie de paine prajita

Mod de preparare

Se fierbe oul tare. Intre timp se toaca marunt rosia si maslinele precum si patrunjelul. Se amesteca cu putin ulei si putin suc de lamaie, sare si se pune deoparte. Oul fiert se raceste, se toaca marunt de tot si se amesteca cu branza, sare, piper, patrunjel tocat, putin ulei si suc de lamaie. Se prajeste o felie de paine.

Crema de branza se pune peste painea prajita si deasupra se presara rosia cu masline. Se decoreaza cu peste si patrunjel

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...