Se fierbe oul tare. Intre timp se toaca marunt rosia si maslinele precum si patrunjelul. Se amesteca cu putin ulei si putin suc de lamaie, sare si se pune deoparte. Oul fiert se raceste, se toaca marunt de tot si se amesteca cu branza, sare, piper, patrunjel tocat, putin ulei si suc de lamaie. Se prajeste o felie de paine.
Crema de branza se pune peste painea prajita si deasupra se presara rosia cu masline. Se decoreaza cu peste si patrunjel
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.