Am fiert apa cu sare, daca vreti puteti sa adaugati putin Delikat ... cind a inceput sa clocoteasca am adaugat orezul, am amestecat o data, am acoperit cu capac, stins flacara la aragaz si acoperit oala cu un servet de bucatarie.
Am lasat vreo 10 minute dupa care am mai verificat, ridicam capacul, amestecam "o tura" si verificam cit s-a umflat bobul de orez ... cind era umflat dupa gustul meu am rasturnat totul in sita si am trecut sub jet de apa rece ca sa opresc procesul de coacere al orezului.
Am adaugat restul ingredientelor ... Si salata e gata fara sa faceti prea multa caldura in bucatarie.. tocmai buna pentru zilele calduroase de vara.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.