Salata de Orez (cremvurst, Oua, Rosii)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr orez
  • cremvurst
  • ardei gras (rosu si verde)
  • rosii mici
  • masline
  • brinza (am folosit cuburi de feta tinute in ulei)
  • oua fierte
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Am fiert apa cu sare, daca vreti puteti sa adaugati putin Delikat ... cind a inceput sa clocoteasca am adaugat orezul, am amestecat o data, am acoperit cu capac, stins flacara la aragaz si acoperit oala cu un servet de bucatarie.

Am lasat vreo 10 minute dupa care am mai verificat, ridicam capacul, amestecam "o tura" si verificam cit s-a umflat bobul de orez ... cind era umflat dupa gustul meu am rasturnat totul in sita si am trecut sub jet de apa rece ca sa opresc procesul de coacere al orezului.

Am adaugat restul ingredientelor ... Si salata e gata fara sa faceti prea multa caldura in bucatarie.. tocmai buna pentru zilele calduroase de vara.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.