Salata de legume de vara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii 500 g
  • ardei grasi 200 g
  • ceapa verde 4 leg
  • usturoi verde 1 leg
  • marar 1 leg
  • oua 6 buc
  • lamaie 100 g
  • ulei 50 g
  • sare

Mod de preparare

Rosiile se taie felii, ardeii grasi se taie pestisori iar verdeturile se toaca marunt. Din ulei, zeama de lamaie si sare se prepara un sos care se amesteca cu legumele. La sfarsit se adauga ouale fierte si taiate jumatati sau sferturi si se amesteca usor.
Se poate servi garnitura la fripturi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

:)) Stiu ca s-a terminat concursul cu sandvisurile si recunosc ca a fost facut initial pentru concurs...dar mai apoi m-am...

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj