Salata de Fructe cu Inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 pepene galben (melone giallo)
  • - cateva cirese
  • - 1/2 banana
  • - 1 bucatica mar
  • - cateva felii de portocala
  • - 1 inghetata in biscuite
  • - 1 caisa

Mod de preparare

Pepenele se taie in jumatate. Jumatate se lasa deoparte, iar cu cealalta parte, se incepe operatiunea:)
Asadar, cu o lingurita, se scoate miezul din jumatatea de pepene. Dupa care, cu ajutorul unui cutit, se cresteaza marginile.

Miezul de pepene se taie bucatele. Jumatate din cantitatea de miez taiata, se pune in forma.

Dupa care se pun cirese.

Jumatatea de banana, se taie felii. Feliile de banana se pun peste celelalte fructe. Caisa se taie feliute. Si se aranjeaza peste fructe.

Marul se taie si el bucati, care mai apoi se pun peste caise si restul. Portocala se curata de coaja, iar feliutele se desfac. Cantitativ vorbind, feliutele se pun, dupa plac.

Peste aceste fructe, se mai pun bucatele de pepene.

Inghetata in biscuite, se taie bucati si se arunca peste fructe.

Pofta buna!
Se serveste imediat din cauza inghetatei :).

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de gomboti cu prune

 Pentru Reteta de gomboti cu prune sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, faina, ulei, oua, prune, zahar...

Reteta de gomboti cu prune
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj