Salata de Ardei Kapia Copt

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 buc ardei kapia copti si curatati (sau din congelator, gata curatati)
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 1 lingura mare zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-un vas punem 1 lingura mare zahar, 1 lingurita sare, cei 2 catei razuiti pe razatoarea mica (sau dati prin presa de usturoi), turnam peste 100 ml ulei si 50 ml otet. Amestecam sa se dizolve zaharul si sarea cat de cat apoi asezam in aceasta solutie ardeii kapia copti si curatati (sau ardeii decongelati). Lasam sa stea inainte macar 30 minute in aceasta solutie, apoi se pot servi.

Pofta Buna!


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu sparanghel si ciuperci

Pizza cu sparanghel si ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj