Feliile de paine le taiem cubulete, le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu ulei de masline, cimbru si oregano si le dam la cuptor pana se rumenesc putin (5-10 minute, depinde de cuptor). Intre timp spalam fasolea din conserva, taiem rosiile bucatele, apoi intr-un bol de salata le amestecam impreuna cu maslinele si tonul cu tot cu uleiul din conserva.
Condimentam cu sare si piper, la final adaugam crutoane din paine si amestecam usor. Deasupra presaram arpagicul tocat marunt si parmezanul razuit.
Salata noastra e gata, pofta buna!
O nouă rețetă faină cu produse de lahttp://www.foodville.ro/ , promovata de Gina Bradea. Aici...
Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.