Curatati si fasonati carnea de vita;
Asezonati-o cu sare;
Incingeti o tigaie si adaugati 2 linguri de ulei de masline si untul;
Brezati muschiul de vita in tigaie cca 2 min pe fiecare parte si stingeti cu vinul rosu;
Folositi termometrul de carne si daca acesta indica intre 45-51 grade inseamna ca este medium rare si intre 52-56 grade medium – o puteti servi in ambele feluri. Daca o preferati mai bine facuta, lasati-o pana la 68 de grade;
Scoateti-o din tigaie, puneti piper pe deasupra si lasati-o la odihnit cca 10 min;
Anestecati afinele, zmeura, murele si maslinele intr-un bol, impreuna cu salata rupta in prealabil;
Adaugati peste acestea zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline;
Taiati portocala felii (fara partea alba) si puneti-o pe deasupra;
Taiati smochinele in 4 si adaugati-le deasupra;
Adaugati muschiul de vita taiat felii pe langa smochine;
Asezati crutoanele de paine deasupra si serviti;
Pofta buna !
"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti