Salata cu Carne de Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • - 2 felii mari carne de pui (piept de pui dezosat pregatit pentru prepararea pe gratar)
  • - 2 ardei grasi (unul galben si unul rosu)
  • - 2 rosii
  • - 2 castraveti
  • - 3 fire ceapa verde
  • - 1/2 salata Eisberg
  • - 4 linguri cu ulei de masline extravirgin
  • - sare de mare fin macinata
  • - amestec de piper si usturoi
  • - amestec de condimente: boia
  • curry
  • curcuma
  • chimen
  • coriandru
  • schinduf
  • usturoi
  • fenicul
  • chilli
  • - 2 lingurite cu frunze de marar maruntit
  • - cateva crutoane mici (optional)

Mod de preparare

- Se prepatesc legumele (se curata, se spala si se taie dupa preferinta). Se adauga ulei de masline, sare, amestec de piper si usturoi dupa preferinta. Se adauga la suprafata frunze de marar maruntite.

- Carnea de pui se condimenteaza dupa preferinta si se pregateste pe gratar. Carnea preparata termic se taie felii de aproximativ 1cm si se pune la suprafata legumelor.

- Optional de adauga cateva crutoane inainte de servire.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj