Scoateti branza de capra din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Intr-un bol se pune galbenusul fiert (acesta se zdrobeste), galbenusul crud, mustar Dijon si cu o spatula incepeti sa amestecati intr-o singura directie in timp ce adaugati putin ulei treptat (acelasi procedeu al unei maioneze).
Intr-un blender puneti restul de ingrediente (pentru dressing) si extra 1 lingura de ulei. Pulsati pana obtineti o pasta fina. Transferati aceasta peste maioneza si cu telul amestecati bine. Gustati si asezonati dupa plac. Cand aveti toate ingredientele la indemana ansamblati salata.
Intr-un bol mare amestecati salata iceberg, morcov, fenicul, apoi portionati. Cu o lingurita puneti sos deasupra. Taiati branza in felii. Aranjati cateva frunze de salata mielului sau rocola, branza, dupa care imprastiati seminte de rodie.
Serviti simplu sau cu paine prajita.
In ultima vreme fac multe retete simple si rapide. Asta din lipsa timpului care parca a ,,intrat in sac”. Aceasta este...
Desert negresa cu banane si alune de padureEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj