- orezul fiert (eu am fiert apa cu sarea, cind clocotea am adaugat orezul si am pus capac, am stins flacara si am lasat asa.. dupa 10 minute am verificat, am amestecat cu lingura si am mai lasat acoperit ... cind orezul era umflat dupa gustul meu - al dente- l-am strecurat)
- ardeiul gras taiat fisii subtiri de tot l-am copt in tigaia de teflon, cind era gata l-am rasturnat intr-o farfuriuta
- am adaugat in aceeasi tigaie dovleceii taiati felii cu putina sare si i-am lasat cu capacul la foc mic sa se inabuse/ inmoaie, la final am adaugat putin ulei dar se poate si fara
- am adaugat peste dovlecei, ardeii copti, orezul fiert, un strop de ulei, sare si cuburi de brinza (cea folosita de mine se numeste Asiago proaspat.. dar voi puteti folosi ce brinza va place: cas, telemea proaspata care sa nu fie foarte sarata ... )
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.