Salata se spala si se taie fideluta. Se usuca bine de apa cu servete de hartie sau se „centrifugheaza”. Daca o lasati uda, sosul nu o sa se lipeasca de frunze. Intre timp se taie painea in cubulete de 7 milimetri. Crutoanele se pun intr-o tava si se intind uniform intr-un singur strat. Se dau in coptorul preincalzit, la foc mediu aproximativ 12 minute, pana incep sa se rumeneasca pe margini si devin crocante. Se stropesc cu ulei de masline.
Intr-o cana suficient de mare, in care sa incapa dispozitivul cu lama de la mixer, adaugati ingredientele pentru sos: sucul de lamaie, usturoiul, ansoa, iaurtul, maioneza, mustarul, sosul Worcestershire. Se mixeaza pana obtineti un sos de consistenta smantanii. Daca este prea gros mai adaugati 1-2 lingurite de apa.
Intr-un castron mare se pune salata, se adauga sosul si se amesteca pana se distribuie uniform pe toata salata. Deasupra se pun bucatile de pui, taiate cubulete, crutoanele si parmezan razuit mare.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.