Salata berlineza

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Nu stiu de ce se cheama asa, dar e o alternativa la clasica salata boeuf
  • E un amestec de carne de pui,
  • ciuperci,
  • castraveti murati
  • si maioneza
  • Eu am folosit doua piepturi de pui, nu erau foarte mari
  • Carnea se fierbe si se taie cubuletze

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se oparesc (eu nu am poze cu etapele astea pentru ca ciupercile mele au fost oparite dupa cules, apoi conservate la sare) , se taie bucati mici si se pun la fiert cu apa si ulei. Cand scade apa, se lasa pe foc cat sa se prajeasca bine. Nu stiu cantitatea initiala, dar in final in salata se pun cantitati aprox egale de carne si ciuperci.

Se mai adauga castraveti murati taiati tot cubulete mici. Eu am folosit doua borcane de castraveti in otet, dar merg mult mai bine cei in saramura, daca aveti. Ideea e sa nu puneti prea multi de la inceput, in caz ca va plac salatele mai dulci. Puteti sa adaugati la sfarsit castraveti in plus.

In final, se amesteca toate ingredientele cu maioneza (eu am facut-o din un galbenus fiert, unul crud, ulei si o multime de mustar iute, pentru ca imi place salata mai picanta). In final arata cam ca in poza, desigur daca faceti ca mine si nu va mai deranjati sa o ornati.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj