Taitei de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • apa calduta
  • 1 sau 2 oua depinde cat doriti
  • sare

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingrediente (faina se pune in functie de cat doriti sa faceti mai multi sau mai putini - pentru 1 sau 2 oua), pana obtinem un aluat destul de moale, dar nu foarte.

Apoi se ruleaza dand faina pe fiecare parte pe care o rulam si se taie fidelute subtiri sau mai grosute care se lasa la uscat un pic pe planul de lucru.

Se scutura bine de faina printr-o sita, dupa care se gatesc cum doriti. Eu ii pun in supa de pui ies extraordinari.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.