Eu am folosit insa mozzarella si am facut aluatul numai cu 300 gr faina si 1 ou. Se poate pune in loc de brinza de oaie sau de mozzarella si felii de galbanino (sau alta brinza stil topita, care sa se inmoaie rapid).
Se face aluatul cu faina, oua, sare si apa, untura (unt). Se framinta bine va rezulta ff elastic si se acopera cu folie transparenta. Apoi se intinde foaie subtire.
Brinza rasa amestecata cu coaja de portocala rasa se aseaza pe pasta intinsa se acopera cu alta foaie se striveste bine pe margini si apoi se taie cu rotita ondulata sau cu discul care taie pasta un disc.
Se prajeste in ulei incins, apoi se serveste cu miere incalzita si are e lichida. Chiar daca pare ciudat, este un felul 2, nu un desert.
Gulasul unguresc este un preparat atat de bun, incat nu are cum sa nu iti placa.
Gulas ungurescEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj