Rulouri cu Umplutura de Mere si Nuca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet aluat foietaj (800 g)
  • Umplutura:
  • -piure de mere (ramase de la mere trecute prin storcatorul de fructe)
  • -zahar, dupa gust
  • -nuca macinata (cat sa dea consistenta compozitiei)
  • -scortisoara pudra, dupa gust
  • Decor:
  • -zahar pudra vanilat,pentru servit

Mod de preparare

Lasati la dezghetat aluatul foietaj.

Intre timp, amestecati merele cu zaharul, nuca si scortisoara.

Taiati aluatul foietaj in dreptunghiuri de marime potrivita.

Puneti cate 1 lingurita cu varf din umplutura, apoi rulati aluatul sub forma de sul.

Asezati rulourile una langa alta intr-o tava tapetata cu hartie de copt (ca sa le obligati sa-si pastreze forma si sa nu se deschida la copt).

Dati la cuptorul incins pentru cca 20-25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este facut si se rumeneste frumos.

Scoateti pe un gratar si pudrati cu zahar praf vanilat.

Serviti caldute.
Daca faceti suc de mere cu storcatorul de fructe, nu aruncati piureul de mar ... folositi-l pentru a pregati un dulce rapid si bun.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.