Lasati la dezghetat aluatul foietaj.
Intre timp, amestecati merele cu zaharul, nuca si scortisoara.
Taiati aluatul foietaj in dreptunghiuri de marime potrivita.
Puneti cate 1 lingurita cu varf din umplutura, apoi rulati aluatul sub forma de sul.
Asezati rulourile una langa alta intr-o tava tapetata cu hartie de copt (ca sa le obligati sa-si pastreze forma si sa nu se deschida la copt).
Dati la cuptorul incins pentru cca 20-25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este facut si se rumeneste frumos.
Scoateti pe un gratar si pudrati cu zahar praf vanilat.
Serviti caldute.
Daca faceti suc de mere cu storcatorul de fructe, nu aruncati piureul de mar ... folositi-l pentru a pregati un dulce rapid si bun.
"Aluaturi de casa" La noi in casa sunt foarte iubite quiche-urile si tartele sarate in diverse combinatii! Daca am...
Tarta cu dovlecei si branza de vaciPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteInghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...
Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa