Prajitura Vegana cu Mere si Pere

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300g faina
  • -150g zahar
  • -200ml apa
  • -100ml ulei de floarea-soarelui
  • -scortisoara
  • -nucsoara
  • -15g de praf de copt
  • -pere
  • -mere

Mod de preparare

Se pun intr-un bol faina, uleiul, apa si zaharul.
Apoi, ingredientele se mixeaza, pana devin o compozitie omogena. Peste compozitia rezultata se pun scortisoara, nucsoara (dupa ochi) si praful de copt. Se mixeaza din nou, ca sa se incorporeze si ingredientele uscate, apoi compozitia se pune intr-o tava pentru tort, care inainte a fost unsa cu ulei si pudrata cu faina.

Separat se curata, se spala si se taie feliute atat merele, cat si perele. Feliile se stropesc cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze.

Acum se pot aranja feliutele de mere si de pere in tava de tort, peste blat. Se pudreaza cu scortisoara si nucsoara, iar tava se da la cuptor.

Se lasa in cuptor, pana "trece" testul scobitoarei.

Se serveste rece! :)

Pofta buna! : hug: : hug:

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa