Pizza cu Bagheta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bagheta fara coaja si taiata in jumatate pe lungime
  • Ulei de masline
  • Sos de pizza
  • 175g mozzarella rasa sau branza Monterey Jack
  • 4 ciuperci proaspete feliate
  • 1 ceasca de ceapa tocata
  • 110g masline negre din conserva
  • feliate
  • 225g carnaciori italienesti taiati in bucati de marimea unei linguri
  • 50g carnaciori pepperoni feliati

Mod de preparare

Daca bagheta este prea lunga pt cuptor, taiati-o astfel incat sa se potriveasca. Puneti painea pe polita de jos si ungeti-o cu ulei. Presarati deasupra sos, branza si celelalte ingrediente.

Lasati-o sa se coaca 15-20 min la 205 grade c sau pana cand branza se topeste si se rumeneste usor.
Pentru Pizza fara carne, inlocuiti carnaciorii cu miez de anghinare, ardei grasi si alte legume.

- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...