Paine integrala de casa

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr faina alba
  • 300 gr faina integrala
  • 1 lingura ulei
  • 5 gr drojdie uscata,
  • 400 ml apa calduta
  • 1 lingura de zahar/miere
  • sare

Mod de preparare

Pentru masina de paine, se pun intai lichidele, dupa aceea faina, drojdia si restul ingredientelor. Se da pe programul de framantat si crestere.

Se da forma dorita pentru paine si se baga la cuptorul aragazului pt 45 min la 180 grade C. Inainte de a baga la cuptor, se mai lasa painea la crescut 20 min in forma.

Daca nu aveti masina de paine, se framanta toate ingredientele pana iese o coca destul de aerata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.