Paine cu Sunca Presata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cescuta de lapte
  • 3 cescute de faina
  • 2 lingurite de drojdie uscata
  • 150 g sunca presata
  • 1 lingura de ceapa verde tocata
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 50 g mozzarella
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se bat ouale cu uleiul. Se adauga faina si drojdia, sarea si se amesteca.

Sunca presata, se taie in cubulete si se adauga peste aluat impreuna cu ceapa si patrunjelul.

Se toarna compozitia in forma de chec (unsa si tapetata) peste care se pun cubulete de mozzarella.

Se da la cuptor la 180 grade timp de 35-40 minute.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)