Paine cu Sunca Presata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cescuta de lapte
  • 3 cescute de faina
  • 2 lingurite de drojdie uscata
  • 150 g sunca presata
  • 1 lingura de ceapa verde tocata
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 50 g mozzarella
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se bat ouale cu uleiul. Se adauga faina si drojdia, sarea si se amesteca.

Sunca presata, se taie in cubulete si se adauga peste aluat impreuna cu ceapa si patrunjelul.

Se toarna compozitia in forma de chec (unsa si tapetata) peste care se pun cubulete de mozzarella.

Se da la cuptor la 180 grade timp de 35-40 minute.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...