Paine cu Sunca Presata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cescuta de lapte
  • 3 cescute de faina
  • 2 lingurite de drojdie uscata
  • 150 g sunca presata
  • 1 lingura de ceapa verde tocata
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 50 g mozzarella
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se bat ouale cu uleiul. Se adauga faina si drojdia, sarea si se amesteca.

Sunca presata, se taie in cubulete si se adauga peste aluat impreuna cu ceapa si patrunjelul.

Se toarna compozitia in forma de chec (unsa si tapetata) peste care se pun cubulete de mozzarella.

Se da la cuptor la 180 grade timp de 35-40 minute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.