Intr-un castron, se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea. Se adauga oul batut bine, laptele si smantana. Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat, care se imparte in 6 bucati care se intind cu ajutorul unui facalet.
Peste aluat se rade mozzarella si se presara maslinele.
Se pliaza pe jumatate, iar portofelele astfel obtinute se coc intr-o tava unsa cu ulei, la foc moderat, pana se rumenesc deasupra, aprox. 45 minute.
Se ung cu ulei de masline imediat scoase din cuptor.
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.