Faina se amesteca cu sarea,drojdia,3 oua,uleiul de masline si putina apa calduta.Se framanta bine,apoi se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Morcovul si dovlecelul(cu coaja)se dau pe razatoare si se amesteca cu aluatul crescut.Se framanta iar.
Aluatul se ruleaza si se pune in forma de chec unsa si tapetata.
Se unge cu oul batut,se decoreaza cu rondele de rosii si se presara oregano.
Se da la cuptor la 180 grade timp de 35-40 minute.
Se poate adauga la compozitie cateva masline negre fara samburi si taiate in rondele.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.