- Faina, sarea, zaharul, drojdia si uleiul de masline se pun intr-un bol astfel incat sarea sa fie asezata la distanta fata de drojdie (sarea inactiveaza drojdia).
- Se adauga apa treptat si se amesteca ingredientele cu mainile timp de 1-2 minute. Se formeaza un aluat moale, putin lipicios la inceput (este posibil sa aveti nevoie de faina sau apa in plus, in functie de consistenta aluatului obtinut).
 - Se pune aluatul obtinut pe suprafata de lucru usor infainata si se framanta timp de 5 minute. 
 - Se modeleaza aluatul cu palmele astfel incat sa dobandeasca o forma rotunda. 
 - Se acopera aluatul cu un bol si se lasa sa dospeasca la temperatura camerei, intr-un loc cald, ferit de curent timp de aproximativ o ora. 
 - Se aseaza aluatul din nou pe suprafata de lucru. 
 - Se framanta aluatul putin si se modeleaza apoi astfel incat sa dobandeasca o forma rotunda. 
 - Se pune aluatul in tava pregatita anterior, se acopera cu un bol si se lasa sa creasca in tava timp de 1 ora. 
 - Se incalzeste cuptorul intre timp la 230 grade c. 
 - Se aseaza bucatelele de hartie decupate pe suprafata aluatului. 
 - Se presara faina la suprafata aluatului si se taie suprafata aluatului dupa preferinta. 
 - Se coace painea timp de 35 de minute in cuptorul preincalzit. 
 - Painea coapta se lasa sa se raceasca pe un gratar. 
Am decupat mici bucatele de hartie sub forma a patru cercuri cu un diametru de aproximativ 3 cm, pe care le-am asezat pe suprafata aluatului inainte de a presara faina.