Muffins Sarate cu Cascaval si Cremvurst

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 6 muffins destul de maricele:
  • 250 gr faina 00
  • 250 ml lapte
  • 50 gr cascavl ras (eu am ras pe razatoarea mare)
  • 50 ml ulei
  • 2 lingurite sare
  • 1 ou
  • 100 gr cremvusrti taiati marunt (sau sunca daca vreti)
  • 1/2 plic (adica 8 gr de drojdie instant - nu este drojdie de bere) sau bicarbonat sau praf de copt cit stiti ca se foloseste pentru cantitatea asta de faina
  • + 1 ou pt uns

Mod de preparare

Am amestecat intii solidele si apoi lichidele, iar la urma de tot am pus drojdia pt ca fiind instant nu tb sa astept sa dospeasca inainte sa pun la copt. Aluatul nu se amesteca prea mult pt muffins in general si deci nici pt astea sarate.

Am uns cu unt si am infainat formele de muffins, am turnat aluatul cit 3/4 din forme.

Am copt la 180 grade C (adica la foc mediu inn cuptorul gata incalzit). Cind am vazut ca sunt aproape gata le-am uns cu niset albus de ou. Puteam sa le ung de la inceput, dar am uitat...

Le-am lasat in cuptor pina s-au rumenit. Cred ca vreo 30 minute, dar nu bag mina in foc. Oricum, fiecare cuptor are timpul lui, care apoi difera in functie de cantitatea de aluat...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de...

Desert Tiramisu
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj