Am amestecat intii solidele si apoi lichidele, iar la urma de tot am pus drojdia pt ca fiind instant nu tb sa astept sa dospeasca inainte sa pun la copt. Aluatul nu se amesteca prea mult pt muffins in general si deci nici pt astea sarate.
Am uns cu unt si am infainat formele de muffins, am turnat aluatul cit 3/4 din forme.
Am copt la 180 grade C (adica la foc mediu inn cuptorul gata incalzit). Cind am vazut ca sunt aproape gata le-am uns cu niset albus de ou. Puteam sa le ung de la inceput, dar am uitat...
Le-am lasat in cuptor pina s-au rumenit. Cred ca vreo 30 minute, dar nu bag mina in foc. Oricum, fiecare cuptor are timpul lui, care apoi difera in functie de cantitatea de aluat...
Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de...
Desert TiramisuEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj