Muffins cu Mazare si Cremvurst

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr faina oo
  • 80 gr mazare fiarta
  • 100 gr cremvurst taiat cubulete (sunca sau alt mezel)
  • 70 gr unt moale
  • 40 gr parmezan ras (sau alt cascaval) 2 oua
  • 100-125 ml lapte (puneti intii 100 ml si dc mai e nevoie mai adaugati)
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca solidele: faina impreuna cu praful de copt, parmezanul, sarea si piperul si la final mazarea si cremvurstiul.

Separat amestecam lichidele: batem cele 2 oua + laptele (100 ml numai) +untul topit.

Varsam compozitia lichida peste cele solide si amestecam, dar nu prea mult ca sa le strivim de tot daca nu se incoropreaza bine toata faina, atunci mai adaugam putin lapte.

Ungem cu unt sau ulei formele si le tapetam cu faina, punem cu lingura din compozitia de muffins si introducem tava la cuptor.

La foc mediu pina sunt copate (aurii) cca 30-35 minute.

* pt cine vrea poate sa caleasca mazarea cu putina ceapa in ulei si sa o verse asa cu ceapa cu tot (fara ulei) in compozitie.. cinsd e rece evident!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Sumegi

Stiu ca n-am postat de-o gramada de timp, dar am o scuza, am avut cuptorul defect. In al doilea rand, timpul nu-mi permite,...

Desert tort Sumegi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj