Cornuri cu carnati

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • foietaj Bella cca. 500 g,
  • • Pentru umplutură:
  • • sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • • cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
  • • Pentru topping:
  • • ouă 1 bucată,
  • • sare iodată,
  • • caşacaval ras cca. 50 g,

Mod de preparare

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se asaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară caşcaval ras şi seminţe, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...