Clatite fara gluten

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana faina de hrisca
  • 1/4 cana ovaz
  • 2 linguri faina de porumb
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingi de miere sau alt indulcitor
  • 1 cana lapte de soia
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ou mare

Mod de preparare

Combinati toate ingredientele uscate si amestecati-le bine.

Intr-un vas separat, combinati toate celelalte ingrediente. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana cand devine o pasta cremoasa.

Turnati aluatul in tigaie (cam un sfert de cana pentru fiecare clatita) si prajiti cate 2 minute pe fiecare parte.

Serviti-le calde cu dulceata sau iaurt.

Valori nutritive pentru o portie:
~180 calorii
~7 g grasimi
~5 g proteine
~25 g carbohidrati
~35 g cholesterol
~ 335 mg sodium

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.