Preparare: Se topeste drojdia in laptele caldut la care se adauga zaharul si untul topit racorit, intr-un castron se pune faina se face o fantana la care se adauga compozitia de mai sus. Se amesteca bine si se pune sarea, se framanta un aluat elastic.
Se lasa la crescut 1 ora sau pana isi dubleaza volumul. Se ia din aluat cate un pic cca 30 g si se fac chifle se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se mai lasa la crescut pana isi dubleaza volumul cam 1 ora, se ung cu ou batut. Se dau la cuptorul preancalzit la 220 grade pt 15-18 min.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.