Se pun la fiert in apa sarata, pastele tortiglioni si broccoli, atunci cand aceasta incepe sa clocoteasca pentru max. 9 minute (pastele se fierb al dente). Fierte se scurg de apa si se pun intr-un bol incapator.
Separat, maslinele se scurg de zeama, tonul se scurge de ulei, iar ardeiul se taie bucatele, apoi se pun in peste broccoli si tortiglioni.
Se mai adauga ulei de masline, sare si piper si se amesteca. Se poate servi imediat sau se poate servi rece.
Pofta buna!
Merge foarte bine cu vin alb sec.
Cred ca sunt cel putin douazeci de ani de cand fac eclere si sunt de departe printre favoritele noastre ca si desert. Cand...
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolataEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj