Tortiglioni cu Broccoli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g tortiglioni
  • -200g ton in conserva
  • -500g broccoli
  • -100g masline negre
  • -1/2 ardei rosu
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa sarata, pastele tortiglioni si broccoli, atunci cand aceasta incepe sa clocoteasca pentru max. 9 minute (pastele se fierb al dente). Fierte se scurg de apa si se pun intr-un bol incapator.

Separat, maslinele se scurg de zeama, tonul se scurge de ulei, iar ardeiul se taie bucatele, apoi se pun in peste broccoli si tortiglioni.

Se mai adauga ulei de masline, sare si piper si se amesteca. Se poate servi imediat sau se poate servi rece.

Pofta buna!
Merge foarte bine cu vin alb sec.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...