Taitei cu Creveti si Spanac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g tăiței
  • 2-3 căței de usturoi
  • 400 g creveți congelați
  • 2 lg ulei de măsline
  • 250 g spanac congelat
  • gata tocat
  • 100 ml smântână pt gătit
  • 300 ml supă
  • 40 ml vin alb
  • 1-2 lgț făină
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Tăițeii se fierb cca. 8 minute în apă cu sare. Usturoiul se curăță și se pisează. În tigaia încinsă se adaugă uleiul de măsline, usturoiul și creveții. Se călesc 2-3 minute.

Se adaugă spanacul și se sotează. Se adaugă apoi smântâna, supa și vinul și se lasă la fiert 5 minute, acoperit. Se leagă sosul cu făină, se condimentează cu sare, piper și cimbru. Se adaugă tăițeii și se amestecă.

Delicios!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu crema de vanilie si capsuni

De mult astept sa apara capsunile de mai ca sa pot face aceasta tarta! Va invit sa o incercati! PS: o sa aveti aprecieri!!;)

Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj